U houdt van de natuur en u zou graag samen met uw vrienden, wandelclub of collega’s meer te weten willen komen over de variëteit aan vogels. Dat kan met Jizzbirding. Wij organiseren graag samen met u een interessant programma voor een vogelcursus op maat of een excursie in een natuurgebied naar keuze.

Onze werkwijze

  • Vooraf stemmen we uw wensen af;
  • maken een programmavoorstel;
  • zorgen voor communicatie naar de groep;
  • organiseren tijdens excursie en/of cursus catering;
  • sturen een (foto)verslag met o.a. een soortenlijst na afloop.

We hebben genoten van de wandeling met Steven. Hij stond al klaar toen we aan kwamen fietsen, met nb een IJsvogel in het vizier. De kinderen waren erg enthousiast, met name Thijs, die 11 jaar is, was super geïnteresseerd. Ook wij volwassenen hadden nog veel te leren. Echt ongelooflijk leuk zoals Steven dat doet. wat ons betreft: voor herhaling vatbaar

— Ruscha

Wat kost een vogelcursus op maat, of een excursie?

Vraag ons vrijblijvend om informatie of een offerte. U kunt daarvoor contact opnemen met Steven Wytema (06-41014690). Ook kunt u het contactformulier gebruiken.

Contact

Deze website gebruikt cookies om de diensten telkens beter te maken. Met deze cookies kunnen we het internetgedrag op onze website volgen en verzamelen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.